Integritetspolicy

Användning av kakor och data: Användardata samlas in av följande skäl och med hjälp av följande tjänster:

Analys

Google Analytics

Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google LLC (“Google”).

Tjänsten ger ägaren av webbplatsen möjlighet att följa och analysera webbtrafik och kan användas för att följa användarbeteenden.

Användardata som samlas in: Kakor och data om hur sidan används.

Datan behandlas USA – IntegritetspolicyVälj Bort – Privacy Shield.

 

Heat Maps & Recordings

Hotjar

Hotar är ett verktyg för Heat Maps och sessionsinspelningar som tillhandahålls avHotjar Ltd.

Vi använder Hotjar för att bättre kunna förstå våra användares behov och optimera denna service. Hotjar är en analystjänst som hjälper oss att bättre förstå våra användares upplevelse (t.ex. hur mycket tid de spenderar på vilka sidor, vilka länkar de väljer att klicka på, vad användare tycker om och inte, etc.) och det gör det möjligt för oss att vidareutveckla vår tjänst med användaråterkoppling. Hotjar använder kakor och annan teknik för att samla in data om användarnas beteende och deras enheter (i synnerhet enhetens IP-adress (insamlad och lagrad endast i anonymiserad form), enhetens skärmstorlek, enhetstyp (unika enhetsidentifierare), webbläsarinformation, geografisk plats (endast land), föredraget språk som används för att visa vår hemsida). Hotjar lagrar denna information i en pseudonymiserad användarprofil. Varken Hotjar eller vi kommer någonsin att använda denna information för att identifiera enskilda användare eller att matcha den med ytterligare uppgifter om en enskild användare. För mer information, se Hotjars integritetspolicy genom att klicka på den här länken.

Du kan välja bort att skapa en användarprofil, Hotjars datalagring om din användning av vår webbplats och Hotjars användning av spårningskakor på andra webbplatser genom att följa den här bortkopplingslänken.

Användardata som samlas in: Kakor och data om hur sidan används, specificerade i Hotjars integritetspolicy.
Datan behandlas på Malta – IntegritetspolicyVälj Bort.

 

SPAM-skydd

Akismet

Akismet är en antispamtjänst som tillhandahålls av Automattic Inc.

Denna typ av tjänst analyserar trafiken i den här applikationen, eventuellt innehållande användarnas personuppgifter, med syfte att filtrera den från delar av trafik, meddelanden och innehåll som är klassade som SPAM.

Användardata som samlas in: Olika typer av data, specificerade i Akismets integritetspolicy.

Datan behandlas i USA – Integritetspolicy.

 

Blockera, hantera och ta bort kakor

Beroende på vilken webbläsare du använder kan det göras på olika sätt, för mer information gå till allaboutcookies.org eller se hjälpavsnittet i din webbläsare.