Vad ska sidan representera?

[one_half]

När du och ditt företag ska synas på nätet är det viktigt att hemsidan är en rättvis representation av ert varumärke. En hemsida som belyser era kärnvärden och lyfter era styrkor är nödvändigt för att folks bild av er ska stärkas när de går in på sidan. Därför jobbar Websterman mycket nära med er för att tillsammans hitta vad det är som gör er unika och hur vi belyser det till kunden.

Därför är det viktigt att sidan är:

  • Välorganiserad och lättnavigerad, en ordnad sida ger ett seriöst intryck och visar på en organiserad verksamhet.
  • Lättläst, både i anseende att det är ett bekvämt visuellt formspråk men också att texterna är skrivna på ett språk som era kunder trivs med.
  • Modern. Trenderna och teknikerna skiftar konstant vilket gör att man bör hitta en uppdateringscykel som passar ens verksamhet. Är man ute efter det senaste eller bör man försöka hitta en mer tidlös design?

Teknologin bakom – WordPress

Vi jobbar i huvudsak med WordPress, världens överlägset största Content Management Systems. WordPress började som en bloggplattform men har utvecklats till ett otroligt mångsidigt verktyg och driver idag 25% av alla internetsidor. Skalbarheten och konfigurabiliteten är två anledningar till att WordPress har kunnat bli så stort som det är och möjliggör drift av allt från webbutiker till enorma sajter.

Vi har jobbat med WordPress i över 10 år och är väl bekanta med alla dess fördelar och brister.

Digital omsorg

När sidan väl är på plats är det viktigt att den sköts om regelbundet. Websterman har en tydlig omvårdnadsplan för våra kunders hemsidor där vi kvalitetssäkrar sidan både ur ett säkerhetsperspektiv men också försäkrar oss om att innehållet möter den kvalitet som vi gemensamt har kommit fram till. Websterman kommer även med tips på förbättringar och ändringar för att få sidan att kännas mer levande och modern.

Websterman tar hand om din sida så att:

  • Den alltid har de senaste säkerhetsuppdateringarna och ligger på en server med fokus på säkerhet och prestanda.
  • Ni kan känna er trygga i att sidan fortsätter att representera ert varumärke.
  • Vi kan bolla idéer tillsammans för att utveckla riktningen sidan ska ta.

[/one_half][one_half_last]

 

[/one_half_last]