Utveckling

Design

Att designa en hemsida idag är väldigt annorlunda mot hur det var för 10 år sedan. Trenderna skiftar i rasande fart och man måste alltid väga tidlöshet mot mode och ha i åtanke ungefär hur lång uppdateringscykel man vill ha. En trendig sida med den senaste stilen är helt nödvändig i vissa branscher men man får då vara beredd på att byta ut den innan det börjar kännas mossigt. Andra branscher behöver stilrena och sobra uttryck för att deras sida ska tilltala deras kunder och leverera rätt stämning.

När er hemsida ska designas sätter vi oss ner tillsammans och ser över er grafiska profil. Vi försöker lista ut tillsammans vad hemsidan ska förmedla, vilka era kunder är och vad för typ av funktionalitet som ska vara med. Efter detta tar vi på Websterman fram en skiss som omarbetas tills alla är nöjda och överens.

Vi jobbar efter skissen och håller er uppdaterade om arbetets gång, bollar idéer som dyker upp och tar hänsyn till nya krav på funktionalitet som kommer in under processen. Om ni har en eller flera anställda som kommer att jobba med sidan mycket försöker vi inkludera dem så mycket som möjligt i arbetet så att de är införstådda i strukturen och är redo att jobba med den när vi är färdiga.

När arbetet närmar sig slutet håller vi en utbildning för de hos er som är involverade och levererar en manual som är specialskriven för just er hemsida.

WordPress

Vi har WordPress som vårt huvudsakliga verktyg. WordPress är ursprungligen ett bloggverktyg men används idag för att driva bland annat webbutiker, koncept, sidor och informationsportaler. Vi har jobbat med WordPress i över 10 år och är väl bekanta med dess fördelar och fallgropar.

Vi rekommenderar WordPress eftersom det är:

  • Lättanvändligt, det är väldigt enkelt för er att uppdatera innehåll. Vi har medvetet dolt de funktioner som skulle kunna orsaka problem.
  • Utbyggbart, systemet är mycket tacksamt att utveckla ny funktionalitet till. Har ni speciella önskemål så tillgodoser vi dem!
  • Tryggt, WordPress har en väldigt gedigen uppdateringscykel där de täpper till angreppsmetoder i takt med att de upptäcks.
  • Enormt, WordPress driver över 26% av alla internets webbsidor. Den stora användarbasen driver utvecklingen framåt och gör det framtidssäkert.

WooCommerce

Websterman kan hjälpa er att sätta upp allt från små enkla onlinebutiker till stora skräddarsydda webbshoppar med integration till befintliga system. Vi använder oss i första hand av WooCommerce som är den mest spridda e-handelsplattformen i världen med över 30miljoner nedladdningar och som står för 28% av alla online-butiker. WooCommerce är en mycket flexibel modulär e-handelsplattform baserad på open-source. Är du ute efter att starta en webbshop eller behöver hjälp med att specialanpassa en befintlig, tveka inte att kontakta oss!

Vi rekommenderar WooCommerce eftersom det är:

  • Perfekt integrerat med WordPress.
  • Har en hög säkerhet
  • Väldigt enkelt administrera, lägga till och uppdatera produkter och priser sköta lagersaldo med mera.
  • Modulärt, det finns en massa olika tillägg för utökad funktionalitet och finns det inget som passar för er så bygger vi det!
  • Enormt, WooCommerce driver över 28% av alla internets webbshoppar. Den stora användarbasen driver utvecklingen framåt och gör det framtidssäkert.